2349 дней назадВолодимир

Чи є порушенням закону домовленість між сторонами про примирення шляхом відмови від заяви про злочин в приватному провадженні (середня тяжкість) і які наслідки для потерпілого? Ініціатива і умови для примирення за потерпілим.

Таке примирення суд не затвердить, оскільки відмова від заяви про злочин не передбачена КПК України. Якщо суд переконається, що угода може бути затверджена, він ухвалює вирок, яким затверджує угоду і призначає узгоджену сторонами міру покарання (ч.1 ст.475 КПК України).

~= А Д В О К А Т =~

Але подібне можливе іншим альтернативним шляхом у правовому полі, для обговорення якого потрібен діалог. Якщо цікавить юридичний супровід такої процедури - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Володимир (автор вопроса)

Досудове слідство ще не завершено, є пропозиція від обвинуваченого фінансово вирішити проблему, плата за відмову від заяви, чи не притянуть до відповідальності за подібну угоду?

А повідомлення про підозру пред"явлено?

~= А Д В О К А Т =~

Тут головне все правильно "представити" - це доволі тонка робота - потрібен більш "приватний" діалог з адвокатом, а не переписка на загальнодоступному всьому світові форумі !

Володимир (автор вопроса)

Ні підозру ще не пред"явлено.

~= А Д В О К А Т =~

Тим більше!

При написании ответа используется разметка Markdown.