4104 дня назадроман

Я живу в м Самбір а машина стоїть на обліку в м Львів катаюсь по довіреності які документи потрібно щоб переписати її на себе і скільки коштує вся процедура оформлення з чого потрібно починати.Дякую romanmygal@ukr.net

если у Вас генеральная доверенность, то оформляйте договор дарения или договор купли-продажи

Аноним

Я живу в Мукачеви а машину хочу купити з Донецька, яки мени треба документи щоб переписати на себе машину?

Анастасія

Я живу в Тернопільській області, машина зареєстрована в Чернівецькій області. Хочу переписати на себе. Довіреності немаю тільки вписана в техпаспорт. Що для перепису треба? nastja-1@ukr.net

довіреність або власник особисто. Краще знайти власника, менше клопоту

Анастасія

Власник автомобіля помер.

приймуть в спадщину спадкоємці і вирішувати питання з ними

Аноним

Доброго дня я хочу розвестись оскiльки живу з iншою 3 роки вiд попереднього шлюбу 3 дiтей я познацомився з iшою своею любимою коли жiнка ьула на третьому мiсяцi тр не мiг розiйтись тодi зара малому буде 3 роки ну u час узаконнити з теперiшгьою жiнкою якщо бивша на зло проти чи можна розвнстись???

Навіть якщо дружина проти розірвання шлюбу, то максимум чого вона може добитися своїми запереченнями проти розірвання шлюбу, це термін для примирення, максимальний строк якого становить 6 місяців, суд може призначити і менший термін на примирення, наприклад 1 місяць. Після закінчення терміну для примирення, якщо ви будете наполягати на розірванні шлюбу, суд ухвалить рішення про розірвання шлюбу, незалежно що там ще буде розповідати ваша дружина.

~= А Д В О К А Т =~

Так, державою та правом повинно цінуватись вільне волевиявлення кожної людини, а не "примусове рабство", але й за вчинки та власних дітей потрібно по-людськи відповідати. матеріально підтримувати, а не робити їх "заручниками" ситуації. Адже виростуть - що їх пояснити зможете: про дріб'язкові негідні розбірки чи щось серйозніше?

Аноним

Добрий вечір якщо довіреність закінчилась я маю право йздити і як переписати на себе

ні, за законом авто має бути повернено власнику

~= А Д В О К А Т =~

Право їздити ви МАЄТЕ без обмежень в часі (!!!), так як в Україні давно вже для цього не потрібно мати довіреність, а достатньо мати оригінал свідоцтва про реєстрацію ТЗ ("техпаспорт авто"), отримане від власника за його згодою та свої "права" водія. Довіреність зараз фактично потрібна лише для оформлення продажу авто іншим особам, а так, для їзди, вона без потреби.

~= А Д В О К А Т =~

Тобто "переписати на себе" (що означає "купити") ви не можете, а їздити - можете без обмежень (поки власник чи його спадкоємці після його смерті не забажають повернути це авто і техпаспорт назад, для чого можуть навіть заявити в поліцію про крадіжку, адже спадкоємці можуть не знати куди поділось це авто).

При написании ответа используется разметка Markdown.