2326 дней назадФролов Микола Анатолійович

Будь ласка, проаналізуйте мою заяву начальнику відділу освіти. Відповідь прошу надіслати на електронну пошту tsarnik2@gmail.com . Дякую Начальнику відділу освіти, молоді та спорту Єланецької РДА Головань С.В. вчителя математики та інформатики Новоолександрівської ЗОШ І-ІІІ ст. Фролова М.А.

Заява про захист честі та гідності вчителя Шановна Світлана Валеріївна, вперше за майже 20 років роботи вчителем, звертаюсь з такою заявою, тому наперед прошу вибачення про, можливо, написання її(заяви) не по формі. Справа в наступному – у мене виник конфлікт з нашим директором Драчук Н.О. через особисту неприязнь її до мене. Опишу суть проблеми. Я створив і являюсь адміністратором нашого шкільного сайту. Раніше при директорстві Кондратенко Л.І. по мірі можливостей (у нас дуже повільний Інтернет) я поповнював сайт матеріалами, які мені надавались у електронному вигляді і зараз продовжував це робити. В п'ятницю, 1 грудня цього року, Наталя Олексіївна в приказному порядку наказала мені оцифрувати статут школи і викласти на сайт, на що я відповів, що я не відмовляюсь працювати з сайтом, але не маю технічної можливості це зробити. В понеділок, 4 грудня, директор зібрав збори трудового колективу, на яких повідомив, що я порушую посадові інструкції і її законні накази (хоча ні в них - інструкціях, ні в Законі України про освіту) не йдеться мова про те, хто і як має адмініструвати сайт школи. Взагалі я не знайшов ніяких міністерських листів, що регламентують це питання. Також при колективі директор повідомив, що я не маю ніяких досягнень за період моєї роботи, хоча маю вищу категорію, всі мої учні з математики мають початковий рівень знань (що не відповідає дійсності), що означає низький рівень моїх знань з математики, тобто фактично принизив мою честь і гідність. А сьогодні, 6 грудня, в присутності лише двох наближених до неї членів профспілкового комітету, зачитала мені наказ про те, що до 12 грудня цього року я маю повністю оновити і поповнити шкільний сайт фото, відео і іншими матеріалами, які я сам повинен десь взяти. На моє питання – за чий рахунок і як я це зможу зробити (маю на увазі доступ і оплату Інтернету) директор мені не відповів, давши зрозуміти, що це мої проблеми. Тому, шановна Світлана Валеріївна, прошу роз'яснити мені мої обов'язки щодо адміністрування сайту і поведінки директора Драчук Н.О., так як у нас в колективі встановився тоталітарно-наказовий режим і директор вважає, що всі накази які вона напише є законними і обов'язковими до виконання, не розуміючи особливості роботи в освітянській галузі, бо працює в ній лише другий рік. При директорстві Кондратенко Л.І. у нас були теж не найкращі стосунки, але ми завжди по хорошому знаходили співрозуміння, а з теперішнім директором цього бачу не буде, так як вона поставила собі за мету вижити мене зі школи (я так вважаю) через те, що я відразу не підкорився її наказу. Ще раз прошу роз'яснити мені мої посадові обов'язки. 6.12.2017 Фролов М.А.

Леся Целикова 0505542573

Заява ниочем. Должносные обязанности прописаны в должносных инструкциях. Личная неприязнь - Вы что желаете что бы вышестоящий орган заставил вашего директора к Вам относится иначе нежели сейчас? И как Вы себе это представляете. Непонятно кто является собственником сайта- лично Вы или же школа? Если лично Вы - то Ваши действия одни, если школа- то совершенно другие. Вообщем, получите копию приказа(заверенную) и напишите заявление на имя директора школы, а копию отправте в Районо, о том, что на выполнение приказа №от такого-то числа просите директора школы предоставить Вам технические данные, т.е адрес сайта, права доступа к сайту и техническое задание которое необходимо выполнить, а также предоставить в электронном виде информацию, которую согласно технического задания необходимо будет разместить на сайте. Также, поскольку Вы не имеете необходимых знаний в области верстки сайтов и Вашей должносной инструкцией не предусмотренно выполнение подобного рода работы, просите уточнить кого из специалистов Вы должны привлечь и на чье имя получить предварительные счета за выполнение данных услуг. Также просите уточнить при помощи какого оборудования и в какое время необходимо выполнить такое техническое задание, а также каким образом будет происходить оплата Вашего времени и уточните количество такого времени, которое по мнению руководителя Вы должны потратить на выполнение вышеупомянутого приказа. И попросите что бы ответ руководитель школы прислал Вам письменно на адрес:г.такой-то ул. такая-то. Конечно после этого директор школы Вас любить еще больше не станет, но самодурства ее поубавится. А что относительно защиты чести и достоинсва- то доказать этого Вы не сможете, а если напишете такое заявление как Вы указали- то это она на Вас еще подаст в суд, что это Вы в письменном виде ее оговариваете.

При написании ответа используется разметка Markdown.