2326 дней назадНеизвестный

В суботу знайома дівчина прийшла до нас в кімнату, ніби то просто в гості. Але після її приходу ми помітили що зникло 300 гривень. Ми були впевнені що це вона але в нас не було доказів, і як би ми їй це сказали відразу,то вона не призналася б. Тому ми вирішили поставити увімкнений телефон і наче випадково вийшли з кімнати, залишивши ще дівчину(але вона спала).На відео було чітко видно, що ця знайома лазила по наших речах, і забравши гроші поклала їх в кишеню.Коли ми їй сказали що ми все знаємо, вона почала казати що це не вона. Але показавши відео їй не було куди діватись і вона сказала що б пішли до неї в кім нату і вона віддасть гроші.(Віддала не всі).Зниколо 340 гривень. Ще вона скаржилась, що в її кімнаті в дівчат також зникали гроші і вона вважають що це також вона, але в них немає доказів. В них зникло близько 700 гривень. Також в університеті де постійно сидить Студ Рада, також постійно зникають гроші у різних студентів. Що ви порадите нам робити, без наказаним ми цього залишати не хочемо, адже вкрала раз, вкраде і другий. Вона відреагувала досить спокійно і нам це виявилось досить таки дивним. А потім почала писати що це перший і останній раз, в неї якісь проблеми і вона взагалі хотіла покінчити життя самогубством. Тому ми трохи побоюємся афішувати це все. Дякую!

Леся Целикова 0505542573

Якщо бажаэте наказати- потрібно афішувати цю подію, якщо боїтесь- тоді нічого не робіть і ждіть коли знову зникнуть гроші. Ви спочатку приміть якесь рішення що Ві хочете - а далі вже виходячі з рішення приймайте дії.

~= А Д В О К А Т =~

Вам потрібно не лише афішувати все це, а подати заяву до поліції про злочин (крадіжку) та додати дло неї всі ваші матеріали, перелік свідків, потерпілих, що бачили відео та приймали участь у розмові з нею. Ті що крадуть зазвичай не кінчають життя самогубством - це зовсім інший "психотип", а її "заяви" скоріш за такий спосіб захисту від вас - тобто "розвод" не хочеться казати "лохів". У кожного є матеріальні проблеми, але красти у своїх - це тим більше не правильно (іноді називається "крисятничество").

При написании ответа используется разметка Markdown.