2316 дней назадСергей

10 днів на апеляцію--- календарних. чи субота та неділя не рахуються ?

Календарних. А коли закінчення строку припадає на вихідний або святковий день, то строк закінчується на наступний робочий день.

Сергей (автор вопроса)

дуже Вам дякую.

~= А Д В О К А Т =~

Вже 15 днів на апеляцію !! Читайте нові процесуальні кодекси, що вступили в силу з 15.12.2017 р. !!!

Згідно нових змін в ЦПК, строк на апеляційне оскарження рішення - 30 днів, а на оскрження ухвали 15 днів!!!!!

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно, ви не уточнили що оскаржуєте: рішення чи ухвалу.

автор написав 10 днів на апеляцію, а такий строк за старими нормами ЦПК був передбачений для оскарження РІШЕННЯ суду, на ухвалу 5 днів!!!!!!!!!!!!!!!

~= А Д В О К А Т =~

Але не написав по якому судочинству, та мало що може написати автор-не юрист, що завгодно від чого не варто відштовхуватись. Міг і по криміналу мати на увазі чи по КУпАП.

Сергей (автор вопроса)

маю рішення луцького міськрайонного суду від 6 грудня, на руки отримав лише 12 , сьогодні останній день 18 --.мушу подати. Дуже вам дякуюя. що відгукнулися...

Сергей (автор вопроса)

справа цивільна

Сергей (автор вопроса)

скажіть будьласка а яка величина судового збору до апеляційного суду, якщо:справа цивільна, поділ землі, ціна позову 119140 грн., я відповідач???

Сергей (автор вопроса)

позивачів 3

~= А Д В О К А Т =~

У вас багато запитань, а по ходу явно кожного разу буде ще більше. Тому, оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам нададуть більш детальні консультації та підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Скільки заплатив Ваш оппонент при подачі позовної заяви?

При написании ответа используется разметка Markdown.