2305 дней назадВасилина

Потрібно, щоб юрист подивився договір купівлі-продажу будинку. Договір 4 сторінки, деякі правки уже вносила сама. Але потрібно, щоб його подивився спеціаліст з метою мінімізації всіляких ризиків

звертайтесь подивимся, звісно не безкоштовно....

~= А Д В О К А Т =~

Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

Аноним

Очень сомнительный "якісний та корисний юридичний супровід " у АНАТОЛІЙ МИКОЛАЙОВИЧ * adv.....................

~= А Д В О К А Т =~

Аноним ты опять за своё? Прекращай завидовать, от этого карма портится и здоровье - неудачи в Новом году одолеют, не дай Б_г.

Аноним

Завидовать? Тебе? Мания величия!

~= А Д В О К А Т =~

Ну а какой же тогда у тебя мотив? Та же мания величия? Или "своя мания величия - ближе к рубашке"? Или решил, что ты "истина в последней инстанции"? А почему не залогинишься, не представишься, не назовёшся хотя бы именем по-людски, чтобы на равных вступить в разговор? А только анонимом умеешь. Чего боишься? Небось накосячил где-то уже в прошлом, поэтому опасаешься идентификации? Что скажешь? Ведь анонимно все "герои" из-за угла.

Обращайтесь, проверю

~= А Д В О К А Т =~

Логично...

готова опрацювати, про умови, звісно, будемо домовлятись, надсилайте на пошту

~= А Д В О К А Т =~

При купівлі будинку ризики є не лише в тексті договору - їх десятки, про які потрібно знати, проконсультуватись попередньо з юристом (при чому не з нотаріусом чи рієлтором, які зацікавлені в швидкому оформлені правочину, а не в його якості), а з "своїм" довіреним юристом проконсультуватись та відповідно врахувати і перевірити ПЕРЕД підписанням договору всі необхідні десятки корисних обставин, а не потім "махати кулаками після бою", коли вже запізно. Тому краще оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

При написании ответа используется разметка Markdown.