2298 дней назадIvan_Ivanovich

Доброго дня!!! В мене така ситуація, дід три року тому переоформив на мене свій будинок по договору купівлі-продажу, його жінка перед тим переїхала жити до свого сина, оскільки в діда був інсульт і він не міг ходити, а вона не хотіла за ним доглядати, весь цей час його доглядали і лікували я із сім"єю. Дідова дружина підписала дозвіл на продаж будинку, а тепер через три роки щось в неї не склалося із своїм сином, вона хоче судитися і хоче, як вона говорить, "свою частину хати", по доброму не погоджується, в будинку прописана наша не повнолітня дочка якій 2 роки. Підкажіть будь-ласка чи є в неї якісь шанси на це???

Скоріше всього шанси у дружини дідуся визнати договір купівлі-продажу недійсним нульові, оскільки для скасування договору потрібні підстави, а в неї, судичи з вашого питання, немає.

Ivan_Ivanovich (автор вопроса)

Дуже дякую за відповідь

якщо купівля оформлювалась за всіма правилами, шансів немає

Александр

уменя такая ситуация у маей мамы умер первый муж лет тридцать назад она интересуется как ей с него на себя переоформить дом куда ей обратится и что для этого нужно

Вікторія

Доброго ранку. Мама, я і на той час мамин чоловік(мій вітчим),23роки назад заселилися в гуртожиток.Приписані були мама і я,ордер був на мені. 6 років назад вони розлучилися,але колишній чоловік продовжував проживати в кімнаті. 3 роки назад я переоформила ордер на маму і вона приватизували житло на себе. Її колишній чоловік на прохання переїхати відповідає відмовою і каже,що хоче буде подавать на відміну приватизації.Чи може суд задовольнити його клопотання?Дякую.

на питання Олександра - до нотаріуса, якщо були зареєстровані за однією адресою на момент смерті чоловіка, то вважається такою, що вступила в права спадкування і отримання свідоцтва не проблема

Не могла приватизація пройти без участі зареєстрованого, хіба що він відмовився від приватизації або вже використав своє право на той момент. Коли буде подання до суду, надсилайте докумети, тоді можна розібратись детальніше

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно потрібно вивчати документи. Тому оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Вікторія.

Юлія Вікторівна-дякую за коментар. Мамин колишній чоловік ніколи не був приписаний в гуртожитку.Спочатку він був прописаний у будинку,де він проживав колись з попередньою дружиною,потім його виписали і з того часу й на теперішній час він ніде не прописаний(років 4може,точно не пам'ятаю)

Вікторія.

Юлія Вікторівна-дякую за коментар. Мамин колишній чоловік ніколи не був приписаний в гуртожитку.Спочатку він був прописаний у будинку,де він проживав колись з попередньою дружиною,потім його виписали і з того часу й на теперішній час він ніде не прописаний(років 4може,точно не пам'ятаю)

При написании ответа используется разметка Markdown.