2268 дней назадKonstantin

Добрый день! Мною подан иск против диллера по поводу отказа в гарантийном обслуживании, в гражданский суд. Открыто производство, поданы ходатайства о приобщении свидетелей и доказательств. Заседание через 11 дней. Отвечтик прислал "Відзив до позову". Стоит ли до заседания подать в суд через канцелярю "Додаткові обгрунутвання" и в нем изложить возражения по поводу "відзову" или это уже в суде доносить? Что-то поменялось согласно нового кодекса? Интересно что копию "відзову" получил и я, как истец. Спасибо.

А это уже не "Заперечення", а "Відповідь на відзив". Стаття 179. Відповідь на відзив

  1. У відповіді на відзив позивач викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

  2. Відповідь на відзив підписується позивачем або його представником.

  3. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п’ятою статті 178 цього Кодексу.

  4. Відповідь на відзив подається в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк подання відповіді на відзив, який дозволить позивачу підготувати свої міркування, аргументи та відповідні докази, іншим учасникам справи - отримати відповідь на відзив завчасно до початку розгляду справи по суті, а відповідачу - надати учасникам справи заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті.

Добавить просто нечего....

Аноним

это обязательно или нет! как нечего добавить!!??

При написании ответа используется разметка Markdown.