2292 дня назадАноним

Підскажіть, будь-ласка, якщо було повернуто виконавчий документ стягувачу на підставі постанови держ. виконавця, оскільки немає коштів та майна боржника, кому і в який строк може бути оскаржене таке рішення, чи може бути повторно подане виконавчий документ без оскарження та в які строки?

У разі повернення виконавчого документа стягувачу у зв’язку з неможливістю в повному обсязі або частково виконати рішення строк пред’явлення такого документа до виконання після переривання встановлюється з дня його повернення. Рішення, дії чи бездіяльність виконавця та посадових осіб органів державної виконавчої служби щодо виконання судового рішення можуть бути оскаржені сторонами, іншими учасниками та особами до суду, який видав виконавчий документ, у порядку, передбаченому законом. Рішення, дії або бездіяльність державного виконавця також можуть бути оскаржені стягувачем та іншими учасниками виконавчого провадження (крім боржника) до начальника відділу, якому безпосередньо підпорядкований державний виконавець. Рішення та дії виконавця, посадових осіб органів державної виконавчої служби щодо виконання судового рішення можуть бути оскаржені протягом 10 робочих днів з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод чи законних інтересів.

Аноним (автор вопроса)

Дякую, але що мається на увазі : "Рішення та дії виконавця, посадових осіб органів державної виконавчої служби щодо виконання судового рішення можуть бути оскаржені протягом 10 робочих днів з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод чи законних інтересів" якщо сьогодні було повернуто виконавчий документ з причини відсутності у боржника коштів та майна, протягом якого строку я можу подати скаргу до суду на таке рішення (10 днів, місяць, рік)??

Відлік строку йде зо дня отримання Вами постанови держвиконавця.

Аноним (автор вопроса)

Тож протягом скількох днів можна оскаржувати рішення держвиконавця після отримання такої постанови??

~= А Д В О К А Т =~

"...протягом 10 робочих днів з дня, коли особа дізналася або повинна була дізнатися про порушення її прав, свобод чи законних інтересів." Адже адвокат Баринов Д.В. вам відповів про це, навіть я зрозумів [ 8-) ], просто потрібно читати відповіді, які для вас же й пишуться...

При написании ответа используется разметка Markdown.