2258 дней назадАноним

в 2017 році я довідався через лист ПФ про те,що у 2002 році мені неправильно обрахували пенсію. Я подав заяву і надав довідку про заробітну плату за 60 місяців.Але всупереч всьому ПФ обрахував мені пенсію за один рік 2001 і коефіцієнт заробітної плати зменшено на половину,відповідно і пенсія зменшена на половину.Що можна зробити?Час минув ,це 15 років,ПФ свідомо порушив мої права,якщо у 2002 роуі 100 грн це були великі гроші,то у 2017 році це копійки.Ось так працював,надіявсь а отримав фігу відПФ

~= А Д В О К А Т =~

Можете звернутись до суду за захистом свого права з моменту коли ви дізнався, але якщо будете довго думати, то пройде і цей строк давності (адже вже 2018-й !!).

Аноним (автор вопроса)

Чи допоможете Ви скласти судовий позов і які документи необхідні для подачи до суду.Дякую за відповідь.

Аноним (автор вопроса)

Шановні юристи ,хто із Вас займається пенсійними справами.Відгукніться.

~= А Д В О К А Т =~

Оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

При написании ответа используется разметка Markdown.