2281 день назадТаня

З екс чоловіком розлучена 9років маю від нього дві дочки третя родилась 09.09.2009року а розлучили офіційно 14 09.2009 але від іншого чоловіка у сільській раді не захотіли писати прізвище зі слів матері тому записали на його прізвище чи зможу я позбавити батька прав на третю дочку . Аліменти на старших дочок(двійняшок) подавали але екс чоловік несплачує уже 10 років . Чи можливо щось зробити підкажіть будь-ласка.

~= А Д В О К А Т =~

Так, можливо - потрібно готувати позов до суду. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

На третю дитини не потрібно позбавляти батьківських прав, можна за спільною згодою всіх трьох (вас, колишнього чоловіка і біологічного батька дитини) звернутися із заявами до відділу ДРАЦСу про вснесення змін в актовий запис про батька дитини, де просити батьком вказати біологічного батька. Якщо колишній чоловік проти- біологічний батько може подати позов в суд про визнання батьківства.

Вам потрібно звернутися до органу опіки та піклування (служба з прав дитини) із відповідною заявою та чекати після їхній висновок. Якщо він буде позитивний для Вас, тоді вже потрібно Вам звернутися з позовом про позбавлення батьківських прав до суду.

При написании ответа используется разметка Markdown.