2283 дня назадЛариса

Может ли техник по оплате труду временно исполнять обязанности инженера по охране труда не прошев при этом спец. обучение и имеющего среднее техническое образование?

якщо це не суперечить посадовій інструкції

~= А Д В О К А Т =~

І якщо про це видано грамотно відповідний наказ, який ви не оскаржили. Так як це кримінальноємка відповідальність у випадку чого. Не кожний згодився б - порою краще звільнитись від такого роботодавця ніж ставити себе "під удар". Будь-яке каліцтво, труп на виробництві - будуть ваші проблеми доводити, що про все необхідне було належно попереджено и т.д.

Аноним

будь-яка робота може бути кримінальноємкою, якщо вчинити правопорушення, але навіщо робити з мухи слона, залякувати людину тільки щоб вона сплатила кошти за непотрібну їй допомогу адвоката...

~= А Д В О К А Т =~

Исполнять обязанности инженера по охране труда - это нехорошо. Не нужно этого делать даже без адвоката (и кстати о никаком навязывании помощи адвоката речь не шла здесь). Анонимы опять напились.

Аноним

все инженеры по охране труда не должны работать, а если и должны - то с адвокатами - шикарные гипотезы Анатолий Николаевич!

~= А Д В О К А Т =~

Если кто желает - пожалуйста. Но своим близким, родственникам - не советовал бы. А вот анониму желаю стать на такую должность (а ещё добавить ответственным за противопожарную безопасность и конечно же ничего за это не доплачивать как автору вопроса) - это как раз будет адекватно. Как говорится: чтоб ты жил на одну зарплату.

Аноним

а працювати керівником - відповідати взагалі за все, на складі - матеріальну відповідальність нести і недостачу можуть "повісити", бухгалтером чи касиром - відповідальність за гроші і своєчасність сплати податків, причому, кримінальна на "раз - два", самостійно розпочинати свій бізнес без належної освіти чи підготовки (а так дуже часто буває) і теж відповідальність ..... і так можна ще багато перераховувати... Так ким би порадили працювати? Двірником?

При написании ответа используется разметка Markdown.