2264 дня назадЛеонид

Сотрудник перед увольнением использовал сканированную копию печати предприятия и подделал подпись директора для перевода доменного имени юр. лица на частное лицо. При письменном обращении к предприятию службы регистрации доменных имен получил отказ возврата доменного имени.

Если Вы утверждаете что поддельная подпись на документе- тогда вам в полицию.

в поліцію або в межах цивільної справи, витребовуючи цей лист і з доведенням його підробки...., при виборі варіанта врахувати, що через поліцію - дууууже довго, але якщо буде вирок, гарантовано стягнути і відшкодування, і подати позов без сплати суд.збору, а в цивільному можливо значно швидше і реально (з практики), але потрібно добре підготуватись з письмовими доказами, суд. витрати можна покласти на відповідача у разі задоволення позову

~= А Д В О К А Т =~

Якщо злочин, то тільки в поліцію. В порядку цивільного суду скоріше не буде - все одно довготривалі експертизи потрібно проходити та ще й за свій рахунок і роботи більше, бо слідчий (як у кримінальній справі за рахунок держави) - відсутній у цивільному процесі, тобто допомагати збирати докази ніхто не буде.

При написании ответа используется разметка Markdown.