2242 дня назадАноним

Підскажіть будь ласка, якщо є кадастровий номер на якому вказано ПІБ одної людини Петренко І.В., а рішення міської ради на передачу у власність ділянки з кадастровим номером видано іншій людині Коломийко К.К. Чи може її приватизувати Коломийко К.К. чи необхідно внести зміни до кадастрового ?

Юрист Денис

Добрый вечер . Ваш вопрос нужно решать в судебном порядке ...

Аноним

Питання є досить невизнечене для того, щоб стверджувати про судовий спір. 1.Якщо є витяг з ДЗК, де вказано кадастровий номер земельтної ділянки і є відомості про власника (вказано прізвище Петренко І.В.) то також там є інформація про підстави виникнення права власності. А отже таку земельну ділянку приватизовувати не можна - вона вже перебуває у приватній власнсоті. Якщо є рішення міської ради про передачу у власість Коломийко вказаної земельтної ділянки, то потрібно уважно вивчити питання, можливо у рішенні зроблено помилку (або в ДЗК невірно (помилково) визначили кадастровий номер). З даного питання зрозуміло лише одне, що власником ділянки офіційно є Петренко. А Коловийко, якщо має якісь права саме на цю земельну ділянку, потрібно дійсно вирішувати питання свого права у судовому порядку.

Потрібно вивчати документи, можливо саме Коловийко повторно виділили ділянку ( таке буває).

~= А Д В О К А Т =~

У будь-якому випадку потрібно приймати вірні юридичні дії до виправлення - інакше можна визнати право власності недійсним. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.