2240 дней назадАноним

Факторингова компанія подала до суду про стягнення заборгованості за договором факторингу. Незважаючи на те,що я надала докази фальсифікаціі договору факторингу суддя відмовтився іх брати як докази незаконності договору факторингу і визнати недійсним даний договір. Чи можу я після рішення суду подати позов про незаконність договору факторигу. І чи буде призупинено попереднє рішення суду на час розгляду справи про недійсність договору факторингу.

зустрічний позов потрібно подавати. або зараз окремий позов про визнання недійсним (звісно, якщо є підстави) і зупиняти провадження в теперішній справі.

взагалі, раджу Вам звернутися очно до юриста, судячи з Ваших питань, самій буде складно

можливо Ви надали докази з порушенням процесу або вимог, оберіть юриста/адвоката і надайте всі матеріали на вивчення і обрання способу захисту прав, бо позитиву з самодіяльності не буде.

~= А Д В О К А Т =~

Дійсно варто обрати юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Леся Целикова 0505542573

Я б всеж таки подавала окремый позов та призупиняла даний судовий розгляд.

При написании ответа используется разметка Markdown.