2261 день назадАноним

Збираюсь подавати на розподіл майна, але, маю відомості, що в мого чоловіка ще є майно та рахунки, про які він мені не повідомляв. Про це майно маю вияснити я, чи це з"ясує суд в процесі провадження, а мені вже зараз подавати заяву?

Об этом тоже надо будет указать, если нужна помощь в составлении иска, обращайтесь

ділити суд буде те майно, яке ви вкажете в позовній заяві, тому до суду треба з"ясувати яке майно є ще і тоді писати позов.

є різні способи зібрати інформацію, в т.ч. по рахунках у банках, оберіть юриста/адвоката для належної підготовки документів, звертайтесь

~= А Д В О К А Т =~

Тому оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

При написании ответа используется разметка Markdown.