2263 дня назадАноним

Доброго дня. Виникла така ситуація. В чоловіка є неповнолітня дитина від першого шлюбу. Колишня дружина подала на аліменти. Він приватний підприємець, завжди вчасно сплачував аліменти. Але потім кошти почали повертатися, так як дружина їх не забирала. Він звернувся у виконавчу, виконавча нам дала офіційний лист чим підтвердила що мати не забирає кошти. Вже пройшло три роки з того часу. Яка тепер ситуація по аліментам? Борг по аліментам накопичувався весь цей час чи дружина втрачає право на аліменти за цей період?

яким чином він їх сплачує? на який рахунок?

Аноним (автор вопроса)

Платили на рахунок виконавчої, а ті вже їй, але вона не забирала кошти

можливо варто змінити спосіб, отримати відповідне рішення суду і перераховувати аліменти на рахунок дитини, це лише як ідею закидаю, детальніше можливо після вивчення всіх обставин і документів, звертайтесь, будемо розбиратись

~= А Д В О К А Т =~

Або потрібно сплачувати на банківський рахунок колишньої дружини, який попередньо потрібно спонукати її щоб відкрила (це необхідно було з самого початку вчинити!). А не платити невідомо кому.

У Вас примусове виконання, Ви повинні були сплачувати туди куді Вам скаже виконавець( письмово скаже), але повинні щомісячно сплачувати. А забирае вона чи ні- це проблема виконавця і кошти яким чином поверталися до Вас ? Виконавець повинен був звернутися до неї та до суду. Забирає чи не забирає- головне щоб Ви сплачували. Окрім того Ви також могли звернутися письмово до колишньої дружини, до виконавця або до суду, за для встановлення способу виконання рішення суду.Якщо Ви не перераховували щомісячно то у Вашого чоловіка на сьогодні буде рахуватися заборгованість з усіма її наслідками.

При написании ответа используется разметка Markdown.