2262 дня назадАноним

Прийшло письмо "повідомлення-вимога" з банку з вимогою оплатити борг по кредитному договору який був сплачений в 2013 році.Як поводитися в данній ситуації?

відписатись, що борг погашено і надати копії підтверджуючих документів, не зробите - буде судова розбірка і всеодно доведеться доводити все, але вже в межах судового розгляду спору, а може буте ще виселіше, якщо банк надсилає вимогу, скоріш за все, готується стягнути з Вас борг за виконавчим написом нотаріуса, про який дізнаєтесь вже коли буле виконавче провадження і потрібно буде швидко бігти до суду для визнання цього напису таким, що не підлягає виконанню. Якщо потрібна допомога у складанні відповіді тощо, звертайтесь

Якщо лист банку не викликає у Вас сумніву, можете відправити банку відповідь та навести докази, надати копії, що свідчили б про повне погашння заборгованості за договором. Копію відповіді залиште у себе, також збережіть і лист банку. Відповідь направте цінним листом з повідомленням (письмовим) про вручення.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо вже цінним листом, то не тільки з "повідомленням про вручення", а й з "поштовим описом вкладення"... Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.