2233 дня назадРуслан

Добрый день, подскажите пожалуйста,по 190 ст УК Украины какие суммы вписываются в значительный ущерб ,какие в крупный и какие в особо крупный ?

~= А Д В О К А Т =~
У статтях...  ...190 КК України значна шкода визнається із врахуванням матеріального становища потерпілого та якщо йому спричинені збитки на суму від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У статтях... 190...  КК України  у великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в двісті п'ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину.

У статтях... 190... КК України в особливо великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в шістсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину.

Значна шкода визнається із врахуванням матеріального становища потерпілого та якщо йому спричинені збитки на суму від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

У великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в двісті п'ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину.

В особливо великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в шістсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину.

Неоподаткованим мінімумом в цьому випадку є податкова соціальна пільга, яка становить 50% від прожиткового мінімуму. На даний час прожитковий мінімум становить 1700 грн. згідно ст. 7 ЗУ "Про Державний бюджет України на 2018 рік".

~= А Д В О К А Т =~

У статтях... ...190 КК України значна шкода визнається із врахуванням матеріального становища потерпілого та якщо йому спричинені збитки на суму від ста до двохсот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 85000 грн. до 211999 грн.).

У статтях... 190... КК України у великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в двісті п'ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину (212000 грн. до 509999 грн.).

У статтях... 190... КК України в особливо великих розмірах визнається злочин, що вчинений однією особою чи групою осіб на суму, яка в шістсот і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян на момент вчинення злочину (510000 грн. і більше).

Анатолій Миколайович, звідки у Вас взялися ці суми (від 85000 грн. до 211999 грн.), (212000 грн. до 509999 грн.), (510000 грн. і більше)?

~= А Д В О К А Т =~

В значенні КК "неоподаткований мінімум" - 50 % від прожиткового мінімуму (тобто 1700 : 2 = 850 грн.) Ось і рахуємо 850 х 100 = 85000 грн. І так далі. Це ж ви вище теж привели аналогічні цифри...

Руслан (автор вопроса)

Спасибо за ответы.Ну тогда встречный вопрос,а как определить финансово положение потерпелого ?

~= А Д В О К А Т =~

Понравилось? Если интересует качественное, полезное юридическое сопровождение по указанному вопросу и поскольку может фигурировать конфиденциальная информация - обращайтесь непосредственно на e-mail: advocate-s@i.ua или САЙТ.

При написании ответа используется разметка Markdown.