2253 дня назадМироненко Анастасія Андріївна

Доброй ночі,відповідно до статті 34 Конституції України кожному гарантовано право на отримання, зберігання та поширення інформації. Гарантія права на інформацію забезпечується обов’язком органів державної влади та органів місцевого самоврядування, як розпорядників інформації, оприлюднювати інформацію, яка була отримана або створена в процесі їхньої діяльності згідно зі статтями 3, 4, 14 Закону України «Про доступ до публічної інформації». Згідно зі статтею 5 Закону України «Про доступ до публічної інформації» доступ до інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію, при цьому згідно зі статтею 19 цього самого закону запитувач має право звернутися до розпорядника інформації із запитом на інформацію незалежно від того, стосується ця інформація його особисто чи ні, без пояснення причини подання запиту

Спираючись на цей закон я хочу подати Запит на Інформацію, до Долинської міської ради, та поставити питання: 1)-Чи прийнята програма місцевого бюджету на 2018р; 2) чи передбачено програмою місцевого бюджету, виділення коштів для виплати матеріальної допомоги громадянам які цього потребують, якщо так то який бюджет закладено в програму соціального захисту населення. 3) Відповідного до якого нормативно-правового документу визначається розмір виплати соціальної допомоги тому чи іншому громадянину. 4) Чи передбачено програмою, матеріальна допомога яка надається від депутата , громадянину який зареєстрованний на його окрузі, та має потребу отримати данну допомогу 5) Яку максимальну сумму може виділи міська рада якщо заява про матеріальну допомогу написана на: - Ім'я Міського голови -Ім'я Депутата відповідного округу на якому зареєстрованний громадян

Підкажіть мені будь-ласка, як правильно поставити вказані питання щоб вони відповідали всім критеріям ЗУ "Про доступ до публічної інформації" , як правильно оформити даний запит, щоб через 5 днів я могла отримати чітку, зрозумілу и вичерпну відповідь на свої питання, ( А ЗВИЧАЙНУ ВІДПИСКУ ЯК ЗАЗВИЧАЙ ВОНИ ЦЕ РОБЛЯТЬ)

~= А Д В О К А Т =~

Для якісної роботи оберіть юриста/адвоката з правої колонки та зверніться персонально - вам підготують грамотні необхідні звернення щоб все закінчилось позитивно. При цьому (клікнувши на «синій» текст імені юриста/адвоката) ви можете ознайомитись з рівнем кваліфікації конкретного фахівця, його іншими персональними даними, які він добровільно надав сайту, щоб допомогти вам здійснити правильний вибір та не потрапити на недосвідченого чи шахрая. Варто скористатись такою можливістю щоб отримувати якісну та корисну роботу!

Юрист Денис

Добрый день . В течении 5 дней ответы на дают на адвокатские запросы . Вам нужно обратится к адвокату . Он составит вам данный запрос .

При написании ответа используется разметка Markdown.