2220 дней назадАноним

Підкажіть як законно знести старий будинок, які документи потрібно, куда звертатись? на його місці не хочу нічого будувати, просто хочу пусту земельну ділянку.

~= А Д В О К А Т =~

"Пусту" - це ще складніше. Ваше питання не дуже стандартне -тому коротко не відповісти. Потрібно розробляти окремий алгоритм дій по порядку. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

Аноним

На старый дом документы были?

Аноним

Для толи все не стандартное - он же тему не знает!

Юрист Денис

Добрый день . На дом документы есть ? . Участок приватизирован ?

Аноним

Все приватизовано і є всі документи. Рік назад все переоформляв у нотаріуса.

~= А Д В О К А Т =~

Потрібно змінювати цільове призначення, що є не просто. Оберіть юриста і дайте йому попрацювати над проблемою, оскільки "дешевше" - вийде "дорожче".

Аноним

не лезь толя! ты темы не знаешь!

Аноним (автор вопроса)

Мені не потрібно міняти цільове призначення, в мене ділянку купують з таким як є і чи буде там будинок чи ні ціну нхто не поміняє всеодно знесуть, будинок узаконений також є документи, хочу знести бо він з бруса і перевезти на іншу ділянку...щоб потім не було проблем ні у мене ні у того хто купує...я звертаюсь за порадою, хотів би юриста то звернувся б у своєму місті.

Аноним

Вы попали не на тот сайт.

~= А Д В О К А Т =~

Анониму о теме. Тема ничто - рейтинг всё!

И ещё. Искать аргументы в споре с тупым - всё равно, что играть в шахматы с голубем. Без разницы, насколько хорошо ты играешь, он всё равно опрокинет все фигуры, обгадит доску и будет гордо думать, что победил !!

Аноним

Сам себя не похвалишь - никто не похвалит (народная мудрость)

При написании ответа используется разметка Markdown.