2189 дней назадАноним

Проживаю з двома малолітніми дітьми в трикімнатній квартирі, придбаній в шлюбі.З чоловіком не розведені, але живемо окремо. Він хоче, щоб при розлученні квартиру не ділили, по змові зі своїм компаньйоном (бізнесменом) подали в суд про ,ніби то, великий борг мого чоловіка на купівлю квартири. Звісно, чоловік програв суд. Мене , як третю сторону не запросили, або ж чоловік вказав неправильну адресу (спеціально). Чи можуть мене виселити з дітьми з квартири , якщо я там не прописана? Чи є якийсь варіант? Чи можуть врахувати ще якесь спільне майно (наприклад, дачу з земельною ділянкою)?

Щоб накласти стягнення на спільне сумісне майно подружжя за борги одного із подружжя, потрібне рішення суду, крім того суд має з"ясувати чи отримані в борг кошти були використані для сім"ї.

А ще Ваші права порушені при розгляді справи, Вам потрібно отримати рішення та подавати апеляційну скаргу.

~= А Д В О К А Т =~

А ще потрібно ретельно вивчити всі ваші документи (і рішення суду) та застосувати вірну стратегію захисту ваших інтересів. Якщо цікавить якісний та корисний юридичний супровід по вказаному питанню та оскільки може фігурувати конфіденційна інформація - звертайтесь безпосередньо на e-mail: advocate-s@i.ua або на С А Й Т.

При написании ответа используется разметка Markdown.