2198 дней назадНаталія

Доброго дня! Якщо чужі люди набудували на нашій прибудинковій території стайню , плюс за 15метрів від наших вікон зробили метрову купу гною ,плюс поставили вольєр з псом ,який щоночі гавкає, Двох поверховий будинок побудували біля заглушенної нафтової скважени. Незаконно їм надали номер будинку, номер особового рахунку на ком.платежі.Як з таким "сусідом" можна боротися , щоб прибрав купу гною і вольєр зі собакою? Дякую!

Денис юрист

Добрый день . У вас оформлен земельный участок ?.

Наталія (автор вопроса)

Ні цей будинок на балансі ЖЕКУ, але у ЖЕК звертатися- марна справа вони тупо , нагло нічого не роблять.

~= А Д В О К А Т =~

Створюйте ОСББ - тоді все буде по-іншому.

Аноним

Нажаль ОСББ з нашими сусідами нічого не вирішать" моя хата скраю....".А наша квартира в будинку остання і оцей запах літом і гавкіт голодного пса по ночам заважає по суті тільки нам.

Наташа

добрий день. допоможіть розібратися будь ласка. сусід зробив накриття двору подовживши кришу будинку під самий забор нашої межі заліз ши частково кришею і водостоком за спільний паркан. заліз не багато. але все що тепер йде з кріші (вода і сніг) опиняється у нас. прямо під стіною будинку. врегулювати мирно не виходить. ми пробували говорити що так не годиться і питали як нам дійти згоди і усунути незручності які нам це завдає(мокріє стіна. а наш будинок то дерево обкладене цеглою) у відповідь лише сміх і пропозиція перебудувати хату де інде. що робити?

,

При написании ответа используется разметка Markdown.