2188 дней назадАноним

Чи можу я подати в суд за те що я змінив місце проживання а значить і змінив реєстрацію військового квитка. Я навчаюсь в інституті. Коли я змінював військомат мені вручили повістку і послали на мед.комісію. Я звісно їм пояснюю що я навчаюсь на денній формі в інституті, але їм потрібна довідка про навчання і вони думають що мене вигнали з інституту. Довідка про навчання знаходиться в військоматі з якого я вибув. А військомат в який я прибув не зробив запит на мою особову справу. Питання: 1. Чи мали право мені вручати повістку так як я ще навчаюсь? 2. Чи можливо таке питання подати в суд на комісара який вручив мені повістку і який не робить запит на мою справу і каже що справа прийде до кінця призову.

Я вже 3 тижні рішаю справу з військоматом і мед.комісією. Мене направили в різні лікарні на різні обстеження. Я пропустив 3 тижні навчання тому що був занятий військоматом і повісткою і також пролежав 5 днів в лікарні за їхнім скеруванням. Що ви мені порадити по цему

Аноним

Мед комиссию вы проходить обязаны даже если и не забирают, это только для того что бы понимать пригоден человек или нет. Военкомат не должен ни какой "запит" делать в учебное заведение.Вы должны взять справку что учитесь с такого то по такой то период, и принести ее в военкомат. И на этом все.Вам просто сказали что делать в этом военкоматы, вы и делали, хотя можно было поступить легче.

При написании ответа используется разметка Markdown.