2152 дня назадАноним

Постійно чув от(земля йому пухом)свого діда,що він польський єврей,батьки якого ,ще за царсськогоь рєжиму,вимушені були з своєю родиною шукати притулку в Україні.Це при тому що я се6е вважаю українцем.Недавно найшов документи які піжтверждають цю інформацію.Порадьте до кого звернутися щоб прояснити цю ситуацію і можливо генеалогічне дерево зміниться.

А яка кінцева мета? Визнати польське походження для відповідного переїзду чи іншого статусу для себе як поляка? Якщо так, можна розглядати судову можливість після вивчення Ваших документів, звертайтесь.

Леся Целикова 0505542573

Вам нужно подавать запросы в архивы на подтверждение происхождения и национальности Ваших родственников. После это Вы сможете обратится к консулу или в соответствующие организации и получить карту поляка.

Аноним (автор вопроса)

А яка кінцева мета? Визнати польське походження для відповідного переїзду чи іншого статусу для себе як поляка? Якщо так, можна розглядати судову можливість ыпісля вивчення Ваших документів, звертайтесь.ч та Кнцева мета :установити генеалогичю-географычних перемыщень свого роду..Мені іі так добре.

і і і ыивдамо комфортно.Запитуюяк компетентну тлюдину.

При написании ответа используется разметка Markdown.