2174 дня назадТаня

Мама подарила пів хати( досталасьбагато років назад дарственною) сину, баба подарила інших пів хати внуку( е ще син у баби йому була сплаченна певна сума грошей по домовленності), три місяці назад. Зараз баба хоче подати в суд щоб повернути все назад собі.,участок складаеться з 2 земельних частин, тобто е договір дарування хати, і 2 договори дарування землі. Баба проживае в одній з половин, в іншій роблять ремонт. Які шанси що баба вийграе суд? чи допоможе внуку вийграти справу, якшо внук подаруе все неповнолітньому сину( 7 років)?

справу допоможе виграти не подальше дарування, а відсутність законних підстав (якщо такі відсутні) для розірвання чи визнання недійсним договору дарування. Проти позову потрібно буде надати належний відзив, якщо потрібна буде допомога у його підготовці, звертайтесь.

Я так розумію що бабусі не подобаеться саме ремонт, але повернути не так вже й легко, да і підстави повинні бути дуже вагомі, наприклад, що вона не сповна розуму була, і підтверджено відповідним лікарем, на момент підписання договору дарування. Тим паче, що з житла її ніхто не виселяє, і перешкод у користуванні не робить.

christy walton

Ищете ссуду для консолидации долга, необеспеченные ссуды, бизнес-ссуды, ипотечные ссуды, автокредиты, студенческие ссуды, личные ссуды, венчурный капитал и т. Д.! Я частный кредитор, предоставляю ссуды компаниям и физическим лицам с низкими процентными ставками и разумной процентной ставкой 2%. Электронная почта: christywalton355@gmail.com

При написании ответа используется разметка Markdown.