2141 день назадАноним

Відкрито кримінальну справу за ст 185 КК України.Слідчий не закінчивши розслідування закрив справ не повідомів мене як заявника.Довідався я у слідчого через два місяці,де він мені надав постанову про закриття двохмісячної давності.Я вимагав ,щоб він надав мені пояснення з регістраційним номером і вислав поштою.Але цього він не зробив.Звернувся до поліції через канцелярію про надання мені повідомлення про закриття справи але відповіді не отримав.Щоб звернутись до суду всі терміни минули.Що і як можна зробити щоб звернутись до суду і скасувати дану постанову.Дякую за відповідь.

Аноним

Заявитель и потерпевший разные статусы. Очевидно вы не признаны потерпевшим, поэтому процессуально вы никто (это теперь у них фишка такая).

Аноним (автор вопроса)

Чи можна звернутись до суду як що пропущений термін звернення і як?Викрадено особисті речі на робочому місці.

Аноним

Какой пропущенный срок?!

Аноним (автор вопроса)

постанова від31.10.2017 року,отримав,передали саму постанову 03.01.2018р..Повідомлення про закриття відсутнє

~= А Д В О К А Т =~

Ви можете оскаржити до прокурптурт постанову про зпкриття справи і паралельно до суду, рахуючи той процедурний термін з моменту коли вам стало відомо, а не з дати посьанови слвдчого. Але, зауважте, і в суді та прокуратурі може бути "така ж пісня", якщо будете діяти без адвоката, недостакньо грамотно формувати звернення тощо. Вони ж зразу бачать рівень підготовки і наявність небезпеки толкових скарг на їх дії чи ннавпаки на їх бездіяльність. Ось вас в простому заплутали юридичними кружевами, а по суьі справи якщо діяти, то це ще складніше.

При написании ответа используется разметка Markdown.