2108 дней назадАноним

Чи можна повернути гроші за квитанції оплачені на судові збори при розлученні, якщо позовна заява про розлучення не подана

ля повернення помилково сплаченого судового збору платник повинен звернутись до суду (на рахунок якого помилково перерахований судовий збір) із заявою про отримання подання на повернення помилково або надміру зарахованих до бюджету зборів, платежів та інших доходів бюджету, форму якого затверджено Порядком № 787. Також до заяви необхідно додати оригінал або банківську копію документа про сплату судового збору, копію паспорта та копію ідентифікаційного коду, копію довіреності для представників юридичних осіб. Після отримання в суді подання платник має право звернутись до органу Державної казначейської служби за місцем помилково зарахованого платежу із заявою про повернення коштів з бюджету, оригіналом або копією документа на переказ та оригіналом подання суду.

Аноним (автор вопроса)

Квитанції оплачені мають термін ? Тобто скільки часу вони дійсні ? На протязі якого періоду від моменту сплати квитанцій я маю подати заяву про розлучення чи про повернення коштів ?

не имеют

по пам*яті, протягом року маєте право на повернення

При написании ответа используется разметка Markdown.