2120 дней назадАноним

Уважаемые юристы, подскажите пожалуйста какой срок искавой давности по договору подряда от 2013г., кот действовал до 31.12.13г. но в любом случае до полного выполнения сторонами своих обязанностей? Можно ли сейчас взыскать задолженность по проведенным работам?

работы когда закрывали актом выполненных работ?

строк починає відраховуватись від моменту, з якого права порушені!!!! Дивіться коли за умовами договору мала бути оплата. Логічно, що це мав бути строк до закінчення терміну дії договору, тоді шукайте чи не було в межах останніх 3 років (якщо договором не встановлено більший строк давності) хоч якогось платежу на переривання строку, листа, з якого слідує визнання боргу тощо. Точно можна сказати після вивчення всіх обставин і документів. І до речі, строк застосовується виключно за заявою сторони у спорі і до винесення рішення, звернутись до суду можете в будь-якому випадку, питання чи варто виходячи з затрат і ризику відмови в позові по строках давності.

Аноним (автор вопроса)

А до какого числа можно насчитывать штрафы? По сегоднишний день или до конца действия договора?

Было ли обращение к контрагенту и когда? Или проплаты. Вот с этого момента и считайте общий срок исковой а не с момента окончания договора. Можно срок и возобновить, если контрагент "живой" и платежеспособный.

Было ли обращение к контрагенту и когда? Или проплаты. Вот с этого момента и считайте общий срок исковой а не с момента окончания договора. Можно срок и возобновить, если контрагент "живой" и платежеспособный.

~= А Д В О К А Т =~

Нужно изучать детали, а не "с кандачка". Обращайтесь персонально на эл.почту.

неустойка між суб*єктами господарювання нараховується за 6 місяців, а ось інфляційні, відсотки річних - за весь термін, строки давності по неустойці теж врахуйте, що скорочені. Надсилайте Ваші документи, обговоримо, маю 12 річний досвід і весь час вела справи від початку та до завершення по стягненню заборгованості у відносинах між юр. особами, скажу як перевірити мій досвід по реєстру суд рішень (будете бачити ПІП як представника в рішеннях і постановах та результати вирішення справ)

При написании ответа используется разметка Markdown.