2107 дней назадОля

Є рішення суду, що донька (2,5 роки) має проживати зі мною, своєю мамою. Але чоловік насильно забрав її, і вже півроку переховує у своєї матері. Надзвінки не відповідають, навіть дільничногоі соцпрацівника не пускають у двір. Поліції і соцслужбам дають різну інформацію, і ніхто точно не знає де дитина. На примусове повернення в суд не подавала. Хто має повернути доньку? Одні радять їхати самій, з родичами, але навряд чи хтось пустить до двору. Інші радять подавати в суд по ст.162., ще інші радять тиснути на виконавчу. Чи є рішення, що дитина має проживати з мамою, підставою для відібрання дитини у бабусі (його мами) виконавчими службами, і яка процедура повернення, (хто має їхати по дитину)? Дякую.

Леся Целикова 0505542573

Напишіть заяву про викрадення дитини саме бабусею, оскільки дитина знаходиться у неї в дома. Але для початку напишіть заяву до службі у справах дітей за місцем ймовірного перебування дитини про невиконання рішення суду та на повернення дитини матері. Також до виконавчої на примусовке виконання рішення. Окрім того, Вам потрібно щоденно приїздити до місця де проживає дитина зараз і, оскільки Вас не впустять до дитини, визивати поліцію і фіксувати факт не виконання рішення суду, порушення прав дитини на спілкування з матірью, прав Вас як матері дитини і саме головне- незаконне утримання дитини та не виконання рішення суду. А в цілому, найміть правозахисника який зможе продумати як саме діяти безпосередньо в Вашій ситуації.

Оля (автор вопроса)

Дякую за пораду, але дитину завезли за 250км, і я не маю можливості їздити , в мене немає транспорту, а на руках ще й друга однорічна грудна дитина. Поскільки чоловік і його мама жителі того регіону, то що їхня поліція, що їхні соцслужби працюють на "їх руку" - то нехтують запитами, то дають їх з великими затримками. За пів року жодна їхня служба не бачила дитину фактично, а лише дають відписи - "зі слів батька", так би мовити, - зі слів викрадача. Чи є ще які варіанти ?

Есть, нанять юриста грамотного, выписать на него доверенность и решать вопрос....

christy walton

Ищете ссуду для консолидации долга, необеспеченные ссуды, бизнес-ссуды, ипотечные ссуды, автокредиты, студенческие ссуды, личные ссуды, венчурный капитал и т. Д.! Я частный кредитор, предоставляю ссуды компаниям и физическим лицам с низкими процентными ставками и разумной процентной ставкой 2%. Электронная почта: christywalton355@gmail.com

При написании ответа используется разметка Markdown.