2108 дней назадІгор

Доброго дня! Я регулярно сплачую за спожиту електроенергію по платіжках, які мені приходять від Київобленерго. Сплачую вказану суму і без затримок. Але в останній платіжці мені нарахували борг 502 грн. Я подзвонив в електромережу і спитав звідки взявся такий борг, якщо я сплачую чітко по платіжкам. Вони відповіли, що це перерахунки за попередні 6 місяців. Що це за перерахунки мені відповіді не дали. У мене до вас таке питання: Чи зобов'язаний я сплачувати нарахування, зроблені заднім числом. Тобто інформація про якісь зміни в нарахуваннях мені ніколи не надавалася вчасно і зазделегідь. Дякую!

Зверніться із письмовим запитом щоб обгрунтували суму боргу.

~= А Д В О К А Т =~

Це може бути і їх помилка (тоді ви не зобов'язаний), але вони монополісти - то куди від них подітись? Відключать і все - далі довго прийдеться судитись з невідомим результатом.

Ігор (автор вопроса)

Дякую!

Аноним

Невздумайте платить,стоит только раз заплатить ...основания для отключения нет если вы все платите по счётчику

Ігор (автор вопроса)

Дяку! Але все ж на які закони і правила я можу послатися, щоб тицьнути ними в їхні писки? Бо вони дійсно відключать електрику, потім бігай шукай справедливості, сидячи без електрики. Вони так роблять вже не перший раз і не тільки зі мною. До речі було б добре, щоб юристи створили безкоштовні адвокатські послуги, на яких заробляли б покаранням порушників прав споживачів (наприклад моральні збитки).

При написании ответа используется разметка Markdown.