2080 дней назадМикола

Вітаю. Підкажіть, якщо договір між власником квартири та теплопостачальною компанією не був заключений, теплова енергія за опалювальні сезони 2016/17 та 2017/18 роки не постачалась, але за опалювальний сезон 2017/18 почали надходити рахунки за оплату постачання теплової енергії, власник квартири зобов'язаний їх оплачувати? Теплопостачальна організації надсилає листи-попередження про передачі справи до суду. Які шанси у власника квартири довести те що теплова енергія не постачалась та виграти справу, якщо дійде до суду. Як вирішити ситуацію?

шансов выиграть ноль.

Микола (автор вопроса)

Дякую за відповідь. При купівлі квартири було заключено договір між управляючою компанією та теплопостачальною компанією (надалі ТЕЦ), у 2016 році кожного власника зобов'язати підписати окремий договір з ТЕЦ, у разі непідписання договору була "погроза" про відключення від централізованого опалення. Як Ви вже зрозуміли договір не був заключений. Також в квартирі стоїть тепловий лічильник, але паспорта на нього не вдається знайти і я не впевнений що він опломбований ТЕЦ. Можливо це якось допоможе в справі? Ще раз дякую.

неважно есть договор или нет- должны оплачивать услугу. если нет официального подтверждения об отключения от централизованного отопления -оплачивать нужно. счетчик тоже не подключен ...... вариантов ноль

Аноним

По факту отопление было?

При написании ответа используется разметка Markdown.