2075 дней назадАлександр

В сельской местности имею Компьютерный Интернет клуб с 2001 года. По соседству пол дома выкупила церковь каких то свидетелей. Теперь постоянно указывают, то поменяем Ваш забор на более новый, то уберите силовые и оптические провода, не играйте музыку и т.д. Завлекают к себе клиентов клуба листовками. Родители перестали пускать детей в клуб. Упал доход. За те пол дома прежнему владельцу я выплатил по расписке стоимость 1/3 стоимости, а он отказался мне продавать. Что делать?

З*ясувати законність розміщення там тієї релігійної громади. Для початку, чи вони там зареєстровані і хто вони, маю можливість глянути це за адресою, напишіть на пошту.

Аноним

Молодці батьки! нічого дітям витрачати гроші на ігри- краще хай книжки читають, і не виносять гроші з хати. Його право не продавати хату, не віддає гроші-звертайтесь до суду. І почніть працювати ,а не дітей обдирати

Аноним

кацап- за парєбрік!

Аноним (автор вопроса)

Де взяти в селі ті книги? Може відкриваються бібліотеки? В бібліотеках є також Інтернет. Тримати в селі з 2001 року Клуб, працюючи по 18 год, виплачуючи податки - це не праця? Молоді, особливо в зимовий період, після закінчення польових робіт потрібні Кібер-спортивні турніри, а щоб їх організувати на належному рівні потрібно не працювати, а пахати.

При написании ответа используется разметка Markdown.