2046 дней назадАноним

Доброго дня,звертаюсь до Вас з такою проблемою Я забираю документи з ВПУ,але мені їх відмовляються віддавати поки я не : а)не принесу справку куди я далі йду(на роботу,чи в інший навчальний заклад),не заплачу гроші за практику на якій я не була(не була присутня по хворобі,є документи які це підтверджують) Повноліття я вже досягла, та повну загальну середню освіту здобула Чи мають право мені не віддавати документи поки я не принесу гроші і справку?

Аноним

Рік повчилась в ВХПУ і не сподобалось, хочу забрати документи, щоб перепоступити на п ер рший курс в коледж. Документи Відмовляються віддавати? Маю право забрати їх для покращення ще раз?

Аноним

Доброго дня, я навчаюся ВМВПУ, мені 17 я хочу забрати документи і працювати на роботі. Що мені робити?

~= А Д В О К А Т =~

Середня освіта обов'язкова в Україні.

Аноним

Добрий день!Скажіть будь ласка чи мають пільги при вступі діти учасників бойових дій?

Аноним

Ответте пожалуйста. Ушли из 10 класса, поступили в впу на оператор з обробки інформаційних даних та програмного забезпечення. Имеет противопоказания и к физическому труду, но и такой сидячей работе тоже. В впу мы говорили диагнозы смещение позвонка, остеохондроз. Если не потянет по здоровью можно будет уйти с впу?

Аноним

Доброго дня,вчилась в училищі рік та пройшла практику(18 років)хочу забрати документи,мені сказали документи не віддадуть доки не принесу справку з працевлаштуванням

Аноним

Доброго дня!! Скажіть пішов після 9 класу в училище не закінчив 3 курс мені мали видати атестат про повну середню освіту?

Аноним

Я навчаюся в медичному коледжі на платному хочу забрати документи мені є 20років мені віддадуть і що для цього треба

Аноним

Я навчаюся в медичному коледжі на платному хочу забрати документи мені є 20років мені віддадуть і що для цього треба

Аноним

Доброго дня , я хочу покинути навчання в зв'язку з вагітністю зараз перевели на 2курс чи можу я взагалі забрати документи і покинути навчання по скільки мені ще не має 18 але я перебуваю у шлюбі

Аноним

Хочу забрати документи з коледжу а мені документи недають що мені робити мені (18років)чи маю я право забрати документи з коледжу і поступити до іншого коледжу

Аноним

Доброго дня! Я навчаюсь в ПТУ і мені 17 років чи можу я сама забрати документи?

Аноним

Доброго дня. Навчаюсь на 3 курсі у ПТУ, маю маленьку доньку. Чи можу я піти забрати документи не своєю мамою, а свекрухою? Чи потрібно тільки з мамою своєю.( чоловік на війні)

Аноним

Доброго дня, я закінчив ПТУ 7 років назад і не забрав диплом і ось прийшов забирати документи але цей процес затягується навмисно. Майже місяць мені не віддають документи що з цим робити?

uchitelnitsa8@gmail.com

Навчаюсь у Вищ.проф.училищі на бюджеті, чи можу я забрати документи (ксерокопію) не закінчивши навчальний рік, я повнолітня?

При написании ответа используется разметка Markdown.