2023 дня назадАноним

Доброго дня. М. КИЇВ. Звернувся до війскомату для реєстрації та отримання приписного. 6 місяців ганяли по кабінетам вимагали підписати заяву добровльня на строкову службу без дати (це при тому що за віком, я не особою, яку можна призвати на службу навіть за контрактом). на 7 місяць поніверянь - всеж таки вийшло отриати доступ до медичної комісії.

Станом на сьогоднів вже 8 місяць

Начальник війсковий комісар - завжди відсутній на робочому місці, жодних питань не вирішує. Його сам з 29 кабінету - сказав, що приписне я не отримаю ніколи. Справи призовника сформована та знаходиться в архіві.

Заяву не приймають бо ця ж сама падлюка має поставити на ній візу. Листі рекомендовані вони теж не отримують. Прості листи з вимогою видати принесне відправляю щотижня, - відповідей не надають.

Який строк видачі приписного? Як мені отримати моє ж приписне?

До речі в цьому ж війскоматі не видають і довідок про те, що ви не приписані до цієї дільниці (вимагають перелік документів, які інші війскомати не вимагають і які не передбачені законодавством.)

Здравствуйте, я могу попочь вам в составлени зафвления-жалобы на действия местного военного комисариата в министерство обороны украины. Действия вашего местного военного комисариата НЕ ЗАКОННЫ ! И не вздумайте подписывать любые документы акты в котором вы не разбераетесь, тем более повестки.

При написании ответа используется разметка Markdown.