2036 дней назадЯна

Добрий день мене цікавить таке питння якщо Я з двома дітьми прописана в квартирі свого чоловіка яка належить йому, після розлучення він має право мене виписати з квартири?

Доброго дня, Яна. Зняти Вас з реєстрації в квартирі можливо лише за Вашою заявою або за рішенням суду, "виписати" з квартире зможе, якщо Ви не будете проживати у квартирі протягом одного року без поважних причин. Розлучення не є підставою для втрати права проживання у квартирі, інша мова про те, що Ви повинні сплачувати за користування квартирою не тільки комунальні платежі, а ще й плату за користування житлом, це може бути врегульовано на підставі договору.

~= А Д В О К А Т =~

А я вважаю, що "~Юсти~ Любовь Юрьевна" взагалі надає цілком безкоштовно/безкорисно тут на форумі дуже повні та якісні консультації, якими можна зразу користуватись, не наймаючи інших юристів за плату. Навіть не знаю як до такого відноситись, сприймати як демпінг чи радіти...

Анатолій Миколайович, дякую за позитивний відзив, дуже приємно) Не потрібно хвилюватись щодо розгорнутості моїх відповідей. На мене скаржаться, що нічого не понятно, юридичні слова не зрозумілі. Крім того, як каже одна з моїх колег, безкоштовна рекомендація не може розглядатись як офіційна юридична консультація, тому що для надання якісної правової допомоги потрібно знати більш детально обставини справи та знайомитись з документами, враховувати судову практику, застосовувати відповідні норми права. У нас з Вами виходить, що кожний консультує з різних поглядів на обставини ситуації, надаємо не тільки юридичні консультації, а ще й у різних варіаціях, враховуючи всі нюанси.

~= А Д В О К А Т =~

Я Вас не впізнаю... Це не Ви... Може свій аккаунт подарували комусь іншому...? Однак, після такого діалогу буду ще чемніше вести дискусії. Відповіді бувають у нас всіх дійсно різні, залежно від наявності часу для їх підготування, особистих поглядів тощо. Тому так, згоджуюсь, що краще бути толерантними, коректними, дотримуватись такту і моральних принципів, вийти на кращий рівень спілкування, але все таки не втрачати свою індивідуальність. Це ж цінний скарб для природи і "космосу"! І, так, краще не спамити відповіді, а додавати щось те нове, чого ще не було відображено - тоді разом виходить краще. Або хоча б на гірший випадок просто включати "рекламу", добре, що сайт такого демократично не забороняє. Це не яскраво, але ж не "горіти" весь час як "добродушна свічка" з ім'ям "мати Тереза"... Це у Вас у мегаполісах немає проблем з відвідувачами і можна побавитись у вільний час у доброту лише для підтримання тонусу, а в інших "значно більш депресивних регіонах" - це зовсім не так. Скільки не спілкувався на цю тему з представниками мегаполісів (особливо столиці) - так ні, виїхав такий з депресивного регіону в столицю і вже все - математичний порядок, масштабність у його свідомості різко змінюється в сторону приховування його "космічної" величини.

Аноним (автор вопроса)

вам яка різниця хто як відповів, неможите допомагати людям то удаліться з цього сайту.

Аноним

Толик четко указывает, что бесплатные развернутые консультации КВАЛИФИЦИРОВАННЫХ юристов мешают ему, голимому, забаратывать на пересичных. Поддерживаю автора вопроса - не можешь\не хочешь оказать бесплатную помощь уходи с сайта, о чем уже неоднократно говорили толику.

Аноним

На сайте нет ограничений - это такая демократическая политика сайта. Поэтому все вправе поступать как желают, а не выпроваживать одни других. Анонимы будьте более толерантны - здесь же и вас хамовитых также как-то терпят, не банят именно чтобы и вам обеспечить свободу слова. Желательно не злоупотребляйте этим, а то в следующей жизни реаркарнируетесь в жабу или в глистового червя и начнете эволюцию своей души "с нуля", то есть с пресмыкающегося. Оно вам надо сотни лет по второму кругу становиться человеком? И с чего, всего лишь из-за неконтролированого базара и ннтерпииости к другим жабам. Ведь вы ж тогда ничем не отличаетесь от объекта вашей "критики".

Аноним

толик. твои уши видны в ЛЮБОМ твоем посту!!! Это ты пресмыкающееся, которое пытается сделать из себя пуп земли.

При написании ответа используется разметка Markdown.