2025 дней назадАноним

Доброго дня.Я отримав у спадок державну квартиру після смерті бабусі .Перебуваючи у шлюбі,квартира була приватизована на мене та на дружину.На даний момент ми розлучені.Цікавить питання щодо розподілу даної квартири.Які у нас з колишньою дружиною права на дане житло?Яким чином я можу зберегти свою спадщину?

Аноним

1.Государственную квартиру получить в наследство НЕВОЗМОЖНО. 2. Вы приватизировали квартиру, собственниками стали все лица, прописанные в ней на момент приватизации в равных частях. Каждый из супругов в вашем случае имеют по 1\2 квартиры. Никакого наследства у вас нет и не было.

Да, делить нечего, каждый имеет право собственности на 1/2 часть квартиры.

Юра

Доброго дня! мій батько з яким я не спілкуюся 15 років який не платив жодних елементів був поручителем у банку! він входить в приватизацію квартири як 4 особа але ніразу не платив комунальні послуги не приписаний! не давно я хотів оформити дарчу четвертої частини квартири мого батька і мені сказали що на його майно банк наклав арешт що мені робити в такому випадку?чи може банк забрати ту його 1/4 частину? чи можу я відсудити

Юра, Вы можете тільки викупити його долю за згодою банка, або у судовому порядку вимагати припинення права на долю з виплатою компенсації.

При написании ответа используется разметка Markdown.