2029 дней назадАноним

Підскажіть будь ласка таке: я працівник університету і проживаю в сткденському гуртожитеу 5 ть років по договору оренди, і вирішив приписатися там, написав заяву ректору щоб дав на це дозвіл , а він в свою чергу направив цю заяву на житлову комісію університету - а там відмовили. Чи правомірна ця відмова і що треба робити. Договір укладається на рік. Дякую

Пишіть з яких підстав Вам відмовили.

Відмова є неправомірною, на підставі договору оренди Ви маєте право на тимчасову реєстрацію. Якщо Вам надали письмову відмову, то Ви можете оскаржити її у судовому порядку, або з початку подати скаргу на їх неправомірні дії.

Так відмова є неправомірною однозначно в судовому порядку ви зможете захистити свої права

Аноним (автор вопроса)

Сказали що заяву з відмовою неможуть віддати бо доложується до протоколу. А причина - просто ніко у недозволяють приписатися. Що в таких випадках потрібно робити?

Звертатись до юриста, який складатиме Вам заяву, направите поштою, отримаєте відповідь, тоді будете звертатись до суду.

~= А Д В О К А Т =~

Виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну пошту, отриману після перегляду його профілю. Адже це все можна організувати і дистанційно...

Аноним (автор вопроса)

Якщо закінчиться договір найму( котрий зобовязує знятися з реєстраційного обліку), куди приписуватись у разі такоі виписки з малолітнью дитиною, якщо нема іншого житла. Бо новий договір укладають через місяць- два місяці. Хоча в цей час всі наймачі далі проживають невиселяються і оплачують всі послуги без договору найму. Адже орендарі це працівники університету. Чи можна невиписуватись. Як тут діяти?

Аноним (автор вопроса)

Ну і як?

При написании ответа используется разметка Markdown.