1993 дня назадАноним

Добрий день.Колишній чоловік виплачує аліменти,встановлені судом у твердій грошовій сумі.Скоро доньці 18 років,хочемо подати батька на аліменти після 18,адже донька продовжує навчання у ВНЗ.Проблема в тому,що колишній чоловік має приховані доходи,про які не йдеться в жодному документі.Оформлений як приватний підприємець,але показує лише мізерні доходи,хоча насправді має у рази більше.Постійно купує все нові й нові автомобілі,але по доручення на свою маму,тобто на ньому немає оформлено майна,крім квартири.Відпочиває за кордоном.Зараз оплачує на дитину дуже малу грошову суму,хочемо її збільшити і подати на аліменти після 18 років.Як показати реальні доходи колишнього чоловіка?Як виграти цю справу?Що потрібно зібрати,щоб показати реальні витрати на дитину

Доброго дня. Доводьте витрати, інформацію про відпочинки за кордоном можливо підтвердити документально (запити адвоката і тд) плюс свідки. На практиці зустрічала рішення, яке грунтувалось на показах самих лише свідків про витрати "безробітного"

~= А Д В О К А Т =~

Ага. Все не від свідків залежатиме (хоча і їх теж потрібно), а від позиції конкретного судді. Уявіть якщо він теж розведений, або навпаки - суддя жінка... та може ще й теж розведена... Що рішення одного та другої буде однаково безпристрасне? Ви в це вірите?

Якщо свідками витрати доводити, так це неналежні та недопустимі докази. Наявність автомобілей не зможити довести, якщо вони ще й за дорученням на матір. Відпочинок за кордоном, можливо довести, якщо запросити інформацію в турагенстві, в прикордонній службі. Можна у твердій сумі розраховувати на прожитковий мінімум, більше суд не призначає, як правило.

При написании ответа используется разметка Markdown.