1971 день назадЄвгеній

Доброго дня! Маю питання. Що я мушу робити, якщо сусіди, з якими я маю спільний прохід, перекрили його металевим забором, користуючись моєю відсутністю. Підкажіть будь ласка, до кого я можу звернутися. Я проживаю у м. Вінниця Дякую і гарного дня!

Для початку пред"явіть заяву в орган місцевого самоврядування (міську/сільсьру раду) про порушення Вашим сусідом умов добросусідства, якщо результату після звернення не буде, можна пред"явити позов до суду про усунення перешкод в користуванні майном, але попередньо потрібно зібрати документи, що є рішення сільської чи міської ради про виділення земельної ділянки для заїзду чи проходу.

~= А Д В О К А Т =~

Якщо не справитесь самостійно - звертайтесь. Оскільки над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

Так, якщо це спільний прохід (проїзд) і це закріплено документально, то спочатку до органу самоврядування, якщо не допоможе то до суду

При написании ответа используется разметка Markdown.