1989 дней назадАноним

Доброго дня. Я з чоловіком з 2014р. не проживаю і того ж року подала на еліменти, спочатку він платив, а потім перестав. Цього року в липні я подала документи в виконавчу службу і вказала з липня стягувати. В документах я вказала вказала його адресу проживання - батьківську, а в виконавчу службу прийшла довідка з сільради, що він там не проживає. Ще раніше в квітні цього року заїзджали до батьків, то сестра сказала, що від лютого його не бачили. Які мої дії, що мені робити? Як отримати гроші на 7річну дитину? Як і з кого їх стягати, якщо його не має? Як поїхати з дитиною на море?, загран пасторт уже рік чекає поїздки. Ще знаю що він жив з якоюсь жінкою і там 4р. річна уже дитина, та жінка казала що з ним уже не живе. Я подала заяку про розлучення слухання мало бути 7 листопада він не з'явився але і слухання перенесли на грудень у зв'язку із звільненням судді який мав вести справу. ЩО МЕНІ РОБИТИ?

двс , має розшуквати боржника.....вони його внесуть в реєстр боржників .....то він вас сам знайте бо там купа проблем буде...

есть инфо где человек работает? если нет никаких данных-о работе, о проживании должника-то испол служба его вносит в реестр должников, на море едьте уже сегодня-разрешение не надо -для этого справку в испол службе возьмите о том что долг более 6 мес по алиментам. а по разводу = ждите дату заседания.

Аноним

Внесут в реестр и что? Нарисуется из воздуха? Человек спросил как найти, а не как внести в реестр.

~= А Д В О К А Т =~

Ответили ведь уже, что заниматься поиском официально должны исполнители (если халатно - то нужно на них жаловаться, "теребить" заявлениями, жалобами начальству, в суд подавать можна на них за бездействие и пр.). А они это должны делать через полицию - но это их проблемы "КАК". Можно ещё заявление о преступлении самой подать в полицию (за неисполнение мужем решения суда).

При написании ответа используется разметка Markdown.