1987 дней назадЛюдмила

Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, мені надійшла копія відзиву на мою позовну заяву на пенсійний фонд щодо повернення мені безпідставно сплаченого пенсійного збору при купівлі мною квартири, вперше. . Які мої дії? Потрібно йти до суду, ще якісь докази збирати, чи чекати рішення? Не розумію, що маю робити...

На Відзив вы можете дать свой ответ

Стаття 179. Відповідь на відзив

  1. У відповіді на відзив позивач викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

  2. Відповідь на відзив підписується позивачем або його представником.

  3. До відповіді на відзив застосовуються правила, встановлені частинами третьою - п’ятою статті 178 цього Кодексу.

  4. Відповідь на відзив подається в строк, встановлений судом. Суд має встановити такий строк подання відповіді на відзив, який дозволить позивачу підготувати свої міркування, аргументи та відповідні докази, іншим учасникам справи - отримати відповідь на відзив завчасно до початку розгляду справи по суті, а відповідачу - надати учасникам справи заперечення завчасно до початку розгляду справи по суті.

Аноним (автор вопроса)

А якщо я всі потрібні документи суду надала одразу, мені нема чого ще додавати.... я думаю, чи є ще шанс отримати свої кошти чи вже ні... знала, то б і не починала ту справу....

а хто говорить про додаткові документи, читайте уважно вище - У відповіді на відзив позивач викладає свої пояснення, міркування і аргументи щодо наведених відповідачем у відзиві заперечень і мотиви їх визнання або відхилення.

При написании ответа используется разметка Markdown.