1970 дней назадАноним

Суд 1 інстанції проголосив лише вступну та резулятивну частину. Ми маємо намір оскаржувати це рішення. Проте суд знаходиться в іншому регіоні. Як я правильно зрозуміла з ЦПК ми маємо право подати апеляційну скаргу протягом 30 днів з моменту отримання повного тексту рішення. Питання - Чи варто писати письмову заяву на отримання повного тексту і там вказати щоб суд направив нам її рекомендованим листом?

Аноним (автор вопроса)

Никто не может помочь?

а як же Ви збираєтесь належним чином з дотримання норм ЦПК складати і подавати апеляційну скаргу, якщо не заглядаєте до ЦПК для отримання відповідей на поставлене питання ? ....

  1. У разі проголошення в судовому засіданні скороченого рішення суд надсилає учасникам справи копію повного судового рішення протягом двох днів з дня його складання - в електронній формі у порядку, встановленому законом (у випадку наявності в особи офіційної електронної адреси), або рекомендованим листом з повідомленням про вручення - якщо така адреса в особи відсутня.

  2. За заявою учасника справи копія повного судового рішення вручається йому під розписку безпосередньо в суді.

  3. Учасникам справи, які не були присутні в судовому засіданні, або якщо судове рішення було ухвалено поза межами судового засідання чи без повідомлення (виклику) учасників справи, копія судового рішення надсилається протягом двох днів з дня його складення у повному обсязі в електронній формі у порядку, визначеному законом, - у випадку наявності у особи офіційної електронної адреси, або рекомендованим листом з повідомленням про вручення - якщо така адреса відсутня.

Так, можете написати заяву про надіслання Вам копії повного рішення і з дня отримання рішення суду буде рахуватися строк на оскарження.

При написании ответа используется разметка Markdown.