1974 дня назадСофія

При купівлі квартири в новобудові, я підписувала з забудовником Договір купівлі-продажу майнових прав з плановим терміном введення будинку в експлуатацію - III квартал 2015 року. На сьогоднішній день, пройшло три роки з цієї запланованої дати. Зараз забудовник відмовляється підписувати Додаткову угоду чи новий Договір зі зміненими срока введення в експлуатацію, мотивуючи це тим, що плановий термін введення в експлуатацію - це не термін, за яким обов'язково повинен бути введений в ескплуатацію об'ект нерухомості. Прошу уточнити, чи потрібно дійсно підписувати з забудовником у цій ситуації якісь доаткові документи по Договору чи новий Договір, щоб забеспечити правовий захист в разі невиконання забудовником своїх зобов'язань по введенню будинку в експлуатацію. Дякую!

Якщо забудовник відмовляється підписувати договір в новій редакції чи додаткову угоду, змусити його укласти з Вами новий договір не зможете, можна звісно використати право вносити зміни в умови договору, керуючись зміною істотних обставин, але чи є в цьому потреба поки не зрозуміло з питання, для цього потрібно ознайомитися з умовами договору.

Софія (автор вопроса)

Іванна! Дякую за відповідь! Чи могла би я надіслати Вам Договір для додаткової консультації, щодо доцільності підписання нових угод?

В профілі юриста є контакти, зв*язуйтесь з обраним юристом за вказаною нею ел. поштою, телефоном тощо

Надсилайте

При написании ответа используется разметка Markdown.