1969 дней назадРоман

Доброго дня або вечора! Мене цікавить чи може(чи це законно) фізична особа на своєму інтернет магазині виставляти оферу для заключення договору з клієнтами для покупок, надання послуг, від мене(мого інтернет магазину) ? і якщо може то чи потрібен якийсь податок в такому випадку ?Якщо ні то як все це правильно зробити ?

фіз. особа НЕ підприємець не може здійснювати систематичну підприємницьку діяльність, потрібна реєстрація щонайменше ФОП

~= А Д В О К А Т =~

Фізична особа не може законно мати свій інтернет магазин. Але вона може продавати (при певній юридично вивіреній організації процедури) належні їй особисті речі (щоб це не були речі зі статусом "товари") в іншому правовому порядку. Більш детально після персонального звернення.

Роман (автор вопроса)

а якщо це не товари а саме послуги? тобто зроблено як інтернет магазин з товарами але там описані послуги і надаються послуги дизайну, це щось міняє ?

нічого це не змінює, всеодно продавець отримує дохід від регулярної підприємницької діяльності, але порушує порядок її здійснення. Та і з юр. особами навіть якщо укладете якийсь договір, юр. особа вважатиметься податковим агентом і при виплаті Вам винагороди утримає з Вас чималі податки

При написании ответа используется разметка Markdown.