1939 дней назадНаташа

Здравствуйте подскажите пожалуйста что может хозяйка дома выгнать меня детьми и мы здесь пропысани суть в том что то мы заключили договор но в том году закончилось срок годности

після закінчення строку дії договору Ви втрачаєте право користуванням орендованим приміщенням, звісно, якщо договором не передбачена "автопролонгація"

~= А Д В О К А Т =~

Але у будь-якому випадку "виганяти" ніхто не має права НІКОГО! Це явне кримінально-карне самоуправство! Через суд виселяти - будь-ласка - то буде законно, але ніяк не інакше. Боріться за свої права людини. Є випадки коли "грамотних постояльців" та рішучих роками не можуть виселити і нічого терплять, бо це законно. Якщо займаєшся "бізнесом" (навіть "дрібним" по здачі житла в найм!), то власник приміщення будь добр, май готовність нести й негативні ризики від свого "бізнесу", а не лише завзято "стригти купони". Та й навряд чи той договір законно зареєстрований у фіскальній службі, тобто він незаконний, то про виконання яких лже "договірних" відносин можна взагалі вести мову??

~= А Д В О К А Т =~

Але не зрозуміло - ви про "договір купівлі-продажу" чи про оренду??

При написании ответа используется разметка Markdown.