1955 дней назадСергій

Доброго дня . Я звернувся до сільської ради з клопотанням про надання дозволу на розробку документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва на умовах безоплатної приватизації. Мені було відмовлено тому що ділянку було надано іншим особам 2016р ( на ділянці нічого немає, пустир). Я звернувся до Держгеокадастру і мені було надано відповідь що відомості до Державного земельного кадасттру не внесені, та ділянка знаходиться в комунальній власності. Чи може це свідчити про незаконну відмову? І якщо так, то як слід діяти далі?

Юрист Денис

Добрый день. Для точного ответа , нужно видеть документы которые есть у вас . Вполне возможно , что участок выделили другому человеку , но он не оформил право собственности .

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

При написании ответа используется разметка Markdown.