1925 дней назадНеизвестный

Доброго дня. Маю таку проблему. Після смерті батьків (у лютому 2004 року помер батько) зі своєю родиною проживаю в батьківському будинку.Старший брат вимагає свою частку спадщини. Хоче подати позов до суду.Для підтримання своєї частки спадщини у належному стані участі не приймає.Чи маю я якісь привілеї,та як краще вчинити у такій ситуації. Дякую.

вы юридически оформляли наследство!?????

Аноним

Кто когда из родителей умер? Кто проживал с ними на момент смерти?

треба знати деталі бо тут купа нюансів......

Звоніть (093)76-777-00 можемо поспілкуватись але звісно не безкоштовно.

Неизвестный (автор вопроса)

Доброго дня. Спробую відповісти всім.Дякую за турботу. Так спадщина юридично оформлялась. Була розділена на три частини.(старші брат,сестра і моя частка) На момент смерті батьків (мама померла 1998 року,батько помер 2004 року) біля батьків проживав я та моя родина. Сестра проживає у сусідньому селі,має власний будинок,(брат) у місті Києві у власній квартирі.

Аноним

Т.е. дом имеет 3 владельца, один из которых хочет продать свою часть. Пусть подает в суд - поиграется....Вопрос решается другим законным способом, в этом случае вы имеете преимущественное право выкупа. Храните все документы (чеки. договора и т.д.) по содержанию дома в надлежащем состоянии, очень пригодятся.

Аноним

Проживаючи в будинку батьків ви вже прийняли спадщину, а братові необхідно доказувати своє право. Якщо небуло заповіту батьків то ви з братом маєте по 1/2 частини спадщини. Однак тат є багато нюансів. Зокрема поділ будинку на частки. В разі необхідності телефонуйте 0963614416

~= А Д В О К А Т =~

Та вже давно кінцево оформлена спадщина... яке "доказувати свое право"...

При написании ответа используется разметка Markdown.