1916 дней назадАноним

если во время брака мужу мать подарила квартиру, гараж, но купил это он сам на совместные деньги, и чтоб не декларировать, оформил на мать, а потом она ему подарила, можно жене на это претендовать?

оформил на мать - значит купила мама, это имущество не является совместно нажитым и делимым

Аноним (автор вопроса)

но можно же доказать, что она не имея таких денег, она заполняла декларацию для субсидии, пенсионер, как она могла купить квартиру?

таким шляхом буде відмова в позові за недоведеністю вимог

~= А Д В О К А Т =~

Або можна вміло довести це в суді (для цього потребується юридична віртуозність, а не лише слова про декларацію). Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

Аноним

Мою подругу попросили одружитися з іноземцем тому, що його вигнали з Львівської Політехніки. Цей іноземець обіцяв, що він приїде і розлучиться з нею. Його немає більше як півроку, щоб розлучитися їй сказали 12 тис грн. Порадьте будь ласка, що можна зробити в такій ситуації

Звертайтесь, складу позов на розлучення в рази дешевше і розкажу про порядок дій

Юрист Денис

Добрый день . Вам нужно подать иск на расторжение брака . Обратитесь к юристу / адвокату для составления необходимых документов.

При написании ответа используется разметка Markdown.