1866 дней назадАноним

Чи можуть забрати будинок якщо є неповнолітні діти

Аноним

Завещание оформили нотариально?

~= А Д В О К А Т =~

Над вашою "темою" потрібно попрацювати професійно і більше мати інформації, діалог більш конфіденційний ніж на відкритому форумі. Тому виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю.

Аноним

толик. иди уже работать! если возьмут. ну хоть дворником...попрацювати професійно не про тебя!

freelawer

не можуть забрати будинок, якщо є малолітні/неповнолітні діти

~= А Д В О К А Т =~

Але рухоме (носиме) майно з будинку (меблі, оргтехніку, буд.матеріали, готівкові кошти з під матрасів) можуть забрати під приводом, що воно ваше (магазинні чеки ж ніхто не зберігає!) через суд для продажу на аукціоні для погашення заборгованості. То це що, радіти і думати: добре що будинок не забрали? Якби злопакосний ононім не ононімсивував тут безрадісно (замість зареєструватись та чесно допомагати людям) - то може б і вихід знайшовся. Так що виберіть компетентного юриста з правої "синьої" колонки (клікніть на "синю" назву юриста) і зверніться на його персональну ел.пошту, отриману після перегляду його профілю. На жаль "ононіма" вибрати не зможете, бо він не зареєстований, а тільки патякає бред з свого болота, що аж булькає водорослями. Але це не дивно - весна вже на порозі.

freelawer

В разі якщо накладено арешт на майно яке знаходиться в будинку, а воно не є вашою власністю, ці дії можна оскаржити в ДВС. І по друге, заповіт не на матір, а на дитину, тобто власником будинку є дитина. Про яку конфіскацію ви кажете. Накладуть арешт на диван чи телевізор, це все оскаржується елементарно

При написании ответа используется разметка Markdown.